Party Piet Pablo

Dit jaar vieren we 10 jaar Party Piet Pablo!

Piet Pablo was tot 2011 een van de Sint zijn trouwste pieten op de inpakafdeling. Hij deed zijn werk daar uitstekend en al zijn mede-pieten waren dol op hem. Vanaf 2012 kwam hij mee naar Nederland en Vlaanderen. Dat jaar bereikte hij met de Pieten Stijl, een coverversie van Gangnam Style de elfde plaats in de Nederlandse Single Top 100 en de 29e plaats in België. Een jaar later volgde De Pieten Sinterklaas Move.

Party Piet Pablo is bekend van De Pieten Sinterklaas Move, Pietenliefde en vele andere Sinterklaasliedjes

Party Piet Pablo is bekend van De Pieten Sinterklaas Move, Pietenliefde en vele andere Sinterklaasliedjes

In 2015 was Party Piet Pablo in Nederland en Vlaanderen te zien in de nieuwste bioscoopfilm van De Club van Sinterklaas, die met meer dan 100.000 bezoekers een Gouden Film werd. Datzelfde jaar kreeg hij verkering met Love Piet. In 2016 vond de eerste editie van zijn theatertournee De Mega Sint Show in de Nederlandse en Vlaamse theaters plaats. Ditzelfde jaar was ook de eerste editie van zijn evenement Het Mega Sint Spektakel in de Julianatoren. Tot op heden worden deze producties jaarlijks herhaald.

In 2018 bracht hij zijn eerste bioscoopfilm in de bioscoop, getiteld Party Piet Pablo de Film en de Gestolen Cadeaus. In het najaar van 2021 was hij samen met Martien Meiland en Robert ten Brink te zien in de bioscoopfilm De grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje, die op 9 november van dat jaar bekroond werd met een Gouden Film. Ook is hij te zien in de Sinterklaasfilm Waar is Sinterklaas!? van RTL Videoland.

Klik hier voor het actuele aanbod tickets www.oatickets.nl

 

Bekijk hier Pablo’s grote hit, De Pieten Sinterklaas Move:

 

Bekijk hier Pablo’s eerste hit, de Stoere Pieten Stijl:

 

Hier zie je Party Piet Pablo’s laatste hit, Dansen Voor de Sint

 

Bekijk de YouTube Sinterklaasfilm: