Party Piet Pablo

Van inpakpiet tot superster

Piet Pablo was tot 2011 een van de Sint zijn trouwste pieten op de inpakafdeling. Hij deed zijn werk daar uitstekend en al zijn mede-pieten waren dol op hem. Piet Pablo luisterde naar stoere muziek op zijn koptelefoon en was de hele dag aan het zingen over hoe geweldig de Sint is. Kortom, hij maakte er een feestje van. Om die reden kreeg Piet Pablo al snel de naam Party Piet Pablo. In 2011 besloten Party Piet Pablo en Sinterklaas een single uit te brengen. Omdat ‘Gangnam Style’ van SPY een enorme hit was, besloten ze daar een pietenversie van te maken. Dit werd de giga-hit ‘Zwarte Pieten Stijl’. Met meer dan 22 miljoen views voor zijn clip is dit de grootste Sinterklaashit ooit in Nederland en Vlaanderen.

Sinterklaas was zo trots op Party Piet Pablo, dat hij de jaren erna ook met hits mocht komen. En hits werden het. ‘De Pieten Sinterklaas Move’ (2013), ‘De Pieten Vibe’ en ‘Pietenliefde’ (2014), ‘De Sint Shake’ en ‘De Pieten Drop’ samen met Danspiet (2015) werden enorme hits. Afgelopen jaar was Party Piet Pablo zelfs te zien in de nieuwste bioscoopfilm van De Club van Sinterklaas en stond hij 6x in Ahoy Rotterdam!

Door de vele vraag naar shows van Party Piet Pablo hebben de superster en Sinterklaas samen besloten grote shows te gaan geven, onder de naam De Mega Sint Show! “Het wordt een show vol avontuur, grote hits en helemaal losgaan”, aldus Pablo. “Ik hoop dat alle kinderen naar de shows in Nederland komen. Het wordt een groot feest, dus bestel snel je tickets en kom ook!”

Klik hier om direct tickets te bestellen!

 

Bekijk hier Pablo’s grote hit, De Pieten Sinterklaas Move:

 

Bekijk hier Pablo’s eerste hit, Zwarte Pieten Stijl:

 

Hier zie je Party Piet Pablo’s laatste hit, De Sinterklaas & Pieten Jump

 

Pablo’s vlog in de Julianatoren en tijdens De Mega Sint Show: