Contact

De Mega Sint Show is een productie van Onder Andere Producties

Onder Andere Producties BV
Oude Apeldoornseweg 37B4
7333 NR Apeldoorn

Vragen m.b.t. de show / tickets e.d.
Email: tickets@oaproducties.nl
Tel. 084 – 875 55 49


Bereikbaar ma t/m vrij van 11:00 tot 17:00 uur

KVK nummer: 59059354
BTW nummer: NL853300811B01

 

  • Heeft u vragen over de tickets in Theater Gooiland Hilversum? Neem dan contact op met Nationale Theaterkassa via 0900 – 9203 (€ 0,45 pm)

 

  • Heeft u vragen over de tickets in Theater Zuidplein Rotterdam? Neem dan contact op met Theater Zuidplein via 010 – 20 30 203 of via info@theaterzuidplein.nl. De kassa is te bereiken op dinsdag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur. Op voorstellingsochtend, -middag en -avonden, in het weekend en op feestdagen is de kassabalie tevens geopend vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling.

 

  • Heeft u vragen over de tickets in Theater Myllesweerd Mill? Neem dan contact op met Onder Andere Producties via info@oaproducties.nl.

 

  • Heeft u vragen over de tickets in Poppodium Effenaar Eindhoven? Neem dan contact op met Onder Andere Producties via info@oaproducties.nl.

 

  • Heeft u vragen over de tickets in De Julianatoren Apeldoorn? Neem dan contact op met De Julianatoren via 055 – 355 3265.

 

  • Heeft u vragen over de tickets in de Twentehallen Enschede? Neem dan contact op met Onder Andere Producties via info@oaproducties.nl

 

  • Heeft u vragen over de tickets in Schouwburg Odeon Zwolle? Neem dan contact op met Onder Andere Producties via info@oaproducties.nl

 

  • Heeft u vragen over de tickets in Schouwburg Zwaneberg Heist-op-den-Berg België? Neem dan contact op met Onder Andere Producties via info@oaproducties.nl

 

Tijdens de shows kunnen er film en/of geluidsopnamen gemaakt worden welke door de producent zonder verdere toestemming gebruikt mogen worden op welke manier dan ook. Dit kan b.v. digitale distributie zijn middels b.v. YouTube maar ook opnamen aanbieden op DVD of andere media dragers behoort tot de mogelijkheden. Door het bezoeken van de shows gaat akkoord met deze voorwaarde.