Bereikbaarheid theaters

Bereikbaarheid Theater Gooiland Hilversum:

Adres
Zuidplein 62
3083 CW Rotterdam

151106103115.Gooiland-G14-221015--FlorisHeuer-HR-067.resized.850x0

 • Auto

Vanaf de A27 neemt u afrit 33 Hilversum in en slaat u linksaf de Diependaalselaan op. Bij de rotonde neemt u de eerste afslag de Utrechtseweg op. Aan het einde van deze weg slaat u bij de stoplichten linksaf de Emmastraat in. Sla na  ±350m linksaf de Koningsstraat in. Na weer ±350m ziet u aan uw rechterhand de ingang van Parkeergarage Gooiland (onder de Albert Heijn). Verlaat de parkeergarage en loop richting de straatkant van de Albert Heijn. Sla rechtsaf de Langestraat in en volg deze richting de rotonde. Na ±150m bevindt Evenementenlocatie Gooiland zich aan uw rechterhand.

 • Openbaar vervoer

Gaat u met de trein, dan kunt u het beste uitstappen op station Hilversum Centraal, dit station ligt op loopafstand van Gooiland. Komt u met de bus, dan adviseren wij bushalte Schapenkamp te selecteren.

Vanaf Hilversum Centraal:
Verlaat het station via de uitgang ‘Stationsplein’. Loop het Stationsplein af (richting centrum) en sla direct linksaf het Schapenkamp op. Volg deze weg ±500m tot u bij een rotonde uitkomt. Voor u ligt Evenementenlocatie Gooiland.

Vanaf bushalte Schapenkamp:
Bij aankomst kijkt u richting rotonde, waarachter evenementenlocatie Gooiland zich bevindt.

 

Bereikbaarheid Theater Zuidplein Rotterdam:

Adres
Emmastraat 2
1211 NG Hilversum

grote-zaal-1

 • Auto

Vanaf centrum Rotterdam: via de Maastunnel of via de Erasmusbrug volg de borden richting Zuidplein.
Vanaf Amsterdam, Den Haag (A13): volg de borden ‘centrum’ en ‘Maastunnel’, door de Maastunnel, rechtdoor richting Zuidplein.
Vanaf Utrecht (A20, A16): via de Van Brienenoordbrug, Strevelsweg richting Zuidplein.
Vanaf Vlissingen, Dordrecht, Breda (A16, A15, A29): via de Drechttunnel, vanaf Rijksweg afslag Vaanweg. Volg de borden richting Zuidplein.
Vanaf Brielle: aankomst via Zuiderparkweg, afslag bij Ahoy’ richting Zuidplein.

 • Openbaar Vervoer

METRO
Vanaf Rotterdam CS (met metrolijn D) richting De Akkers Spijkenisse. Uitstappen bij metrostation Zuidplein.

BUS
Vanuit de stad en de regio Rijnmond zijn er diverse busverbindingen van en naar Zuidplein. Een lijnennetplattegrond is verkrijgbaar bij RET informatiepunten.

 

Bereikbaarheid Theater Myllesweerd Mill:

Adres
Kerkstraat 3
5451 BM  Mill

13123163_1315569965124818_5349846518145368339_o

 • Auto

Vanaf de A73 neemt u afslag 5 Haps. U volgt de richting Mill over de N264. Eenmaal in Mill aangekomen neemt u op de tweede rotonde de 3e afslag. Vervolgens neemt u de eerste weg links en arriveert u bij Theater Myllesweerd.

 • Openbaar vervoer

Gaat u met de trein? Dan kunt u het beste uitstappen op station Cuijk. Vanaf daar pakt u bus 91 richting Uden of bus 92 richting Grave en stapt u uit bij bushalte Schoolstraat in Mill. Vanaf daar loopt u richting de rotonde. Hier neemt u de 4e afslag/gaat u links af. Vervolgens neemt u de eerste straat links. Daar arriveert u bij Theater Myllesweerd Mill.

 

Bereikbaarheid Poppodium Effenaar Eindhoven:

Adres
Dommelstraat 2
5611 CK Eindhoven

Effenaar

 • Auto

Kom je met de auto? Dan kun je vanuit alle richtingen het beste de bordjes ‘centrum’ / ‘station’ volgen tot aan Centraal Station Eindhoven. Daar aangekomen zie je de Effenaar reeds liggen. Let op: voer in je TomTom niet de Dommelstraat in als adres, maar de Stationsweg, dan kom je aan de juiste zijde (parkeerplaats) uit.

 • Openbaar vervoer

Als je met de trein komt, neem je in het station de uitgang ‘centrum’. Eenmaal buiten sla je linksaf en na ongeveer 150 meter zie je, aan de overzijde van de straat, de Effenaar liggen.

 

Bereikbaarheid pretpark De Julianatoren Apeldoorn:

Adres
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn

APELDOORN - In familiepark De Julianatoren kwam Party Piet Pablo zijn clip opnemen. FOTO LEVIN EN PAULA PHOTOGRAPHY VOF

 • Auto

De Julianatoren ligt aan de rand van Apeldoorn en is vanuit het hele land goed bereikbaar. Het pretpark wordt langs alle invalswegen goed aangegeven. Klik hier op routebeschrijving om je route te plannen. Je kunt de routebeschrijving ook uitprinten.

 • Openbaar vervoer

De Julianatoren is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Buslijn 102 en 104 stoppen voor de ingang van het pretpark. Je kunt beide lijnen vanaf station Apeldoorn nemen.

 

 

Bereikbaarheid Twentehallen Enschede:

Adres
Reulver 120
7544 RT Enschede

 

Bereikbaarheid Schouwburg de Tamboer Hoogeveen:

Adres
Hoofdstraat 17
7902 EA Hoogeveen

 • Auto

 Vanaf Emmen (A37):
Afslag nr. 1 Hoogeveen Oost. Bij de stoplichten linksaf: Mr. Cramerweg. Bij de rotonde rechtsaf: Melkweg. Weg volgen: De Vos van Steenwijklij – Grote Kerkstraat. Na de Grote Kerk (linkerzijde) rechtsaf: Schoolstraat. 1e weg links: Markt (betaald parkeren) of na de Markt 1e weg rechts: Mauritsplein (vrij parkeren). Van het Mauritsplein is het ongeveer 5 minuten lopen naar de hoofdingang van De Tamboer.

Vanaf Zwolle (A28):
Bij knooppunt Hoogeveen richting Assen (A28), doorrijden tot afslag nr. 27 Fluitenberg. Einde afslag rechtsaf richting Hoogeveen Centrum. Zie verder vanaf richting Assen.

Vanaf Assen (A28):
Afslag 27 Fluitenberg, einde afslag linksaf richting Hoogeveen centrum. Bij de tweede verkeerslichten rechtsaf slaan richting centrum. Na de spoorwegovergang rechtdoor, bij de rotonde drie kwart rond. 1e weg rechts: Brinkstraat, 1e weg links: Willemskade. Vervolgens 1e weg rechts voor Markt (betaald parkeren) of 1e weg links voor Mauritsplein (vrij parkeren).

 • Openbaar vervoer

De Tamboer is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Het gebouw ligt op zo’n 10 minuten loopafstand van Centraal Station Hoogeveen. Vanaf het station volgt u de borden “Centrum” via de Stationsstraat. Bij de rotonde rechtdoor, eerste afslag rechts: Brinkstraat, deze loopt na het oversteken van één weg over in de Hoofdstraat. Na 200 meter bevindt De Tamboer zich aan uw linkerzijde.

 

Bereikbaarheid Schouwburg Zwaneberg Heist-op-den-Berg (België):

Adres
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg (België)

 • Auto

Heist-op-den-Berg (België) is vanuit het noorden van België bereikbaar via de E313, vanuit het zuiden van België via de E314 en vanuit het westen van België via de E19. Vanuit het oosten van België is de N15 de toegangsweg. Vol steeds de wegwijzers ‘Heist-op-den-Berg’ en vervolgens ‘parking cultuurcentrum’. Er is parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving van CC Zwaneberg.

 • Openbaar vervoer

Met de trein:

Heist-op-den-Berg is met de trein vlot te bereiken vanuit Antwerpen, Lier, Aarschot en Leuven. CC Zwaneberg ligt op 10 min. wandelafstand van het treinstation. Eens uit het station neem je eerst even links en dan sla je rechts de Stationsstraat in. Je loopt door tot op de grote parking in de Bergstraat. Aan deze parking is CC Zwaneberg gelegen. Meer info via www.nmbs.be.

Met de bus:

Verschillende bustrajecten doorkruisen Heist-op-den-Berg. De halte ‘Heist-op-den-Berg Station’ is gelegen aan het treinstation. Wandel richting het station, dan sla je rechts de Stationsstraat in. Je loopt door tot op de grote parking in de Bergstraat. Aan deze parking is CC Zwaneberg gelegen. Meer info via www.delijn.be.

 

Bereikbaarheid Theater het Musiater:

Adres
Bommersheufsestraat 62
6901 JZ Zevenaar

 

Voor meer informatie over het openbaar vervoer kun je bellen met OV-reisinformatie (0900-9292) of kijk op www.9292ov.nl.